Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: O πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ εγκαινίασε την Ψηφιακή Εκθεση στην ΕΟΕ (pics)
[Gazzetta]: O πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ εγκαινίασε την Ψηφιακή Εκθεση στην ΕΟΕ (pics)

[Gazzetta]: O πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ εγκαινίασε την Ψηφιακή Εκθεση στην ΕΟΕ (pics)

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ πραγματοποίησε τα εγκαίνια της Ψηφιακής Έκθεσης στην είσοδο του κτιρίου της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι.

Η Ψηφιακή Έκθεση παρουσιάζει όλους τους σύγχρονους Έλληνες Ολυμπιονίκες καθώς και στιγμές από την Ολυμπιακή Φλόγα που είναι ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα του Ολυμπισμού.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕΣπύρος Καπράλος καλωσόρισε τον πρόεδρο Τόμας Μπαχ στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τονίζοντας:

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Μπαχ για το πρώτο του ταξίδι μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ΔΟΕ στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για τη χώρα. Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και με πολλούς τρόπους ότι η Ελλάδα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Πρόεδρο Μπαχ για την επανεκλογή του και είμαι σίγουρος ότι όλα τα μέλη της ΔΟΕ θα συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά που έγινε με την Ατζέντα 2020 και την Ατζέντα 2020+5.

Είναι μια σημαντική μέρα για εμάς, καθώς μετά την τροποποίηση του καταστατικού μας, οι Ελληνες Οlympians θα εκλέξουν σήμερα τον εκπρόσωπό τους στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΕ. Η ψηφιακή έκθεση που εγκαινιάσαμε σήμερα αποτελεί ένα μικρό φόρο τιμής σε όσους τίμησαν την πατρίδα μας από το 1986 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!