Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πολ Ρότζερς: Ο εμπνευστής τoυ «amber alert» της Ρόμα για τα αγνοούμενα παιδιά μιλάει στο gazzetta.gr
[Gazzetta]: Πολ Ρότζερς: Ο εμπνευστής τoυ «amber alert» της Ρόμα για τα αγνοούμενα παιδιά μιλάει στο gazzetta.gr

[Gazzetta]: Πολ Ρότζερς: Ο εμπνευστής τoυ «amber alert» της Ρόμα για τα αγνοούμενα παιδιά μιλάει στο gazzetta.gr

Ένα 11χρονο αγόρι από την Αθήνα εντοπίστηκε -και- με τη συμβολή της Ρόμα, που είχε διαφημίσει την αναζήτησή του στο πλαίσιο της εκστρατείας για αγνοούμενα παιδιά. Ο εμπνευστής της εκπληκτικής ιδέας, Πολ Ρότζερς, μιλάει στο gazzetta.gr!

Στις 9 Μαρτίου η Ρόμα ανακοίνωσε την επιστροφή του Στεφάν Ελ Σαράουι. Δίπλα στο βίντεο από την άφιξη του διεθνούς Ιταλού εξτρέμ υπήρχε μια πολύ πιο σοβαρή είδηση. Ένα 11χρονο παιδί από την Ελλάδα που είχε εξαφανιστεί, επέστρεψε στο σπίτι του σώο και αβλαβές. Κι αυτό χάρη στην υπέροχη εκστρατεία που υλοποίησαν πρώτοι οι «τζαλορόσι». Ποια ήταν αυτή; Σε κάθε μεταγραφή που γνωστοποιούσαν επισήμως, μαζί με το σχετικό βίντεο για τον κάθε ποδοσφαιριστή, έπαιζε και ένα δεύτερο, στο οποίο εμφανίζονταν εικόνες από παιδιά που αγνοούνται σε όλο τον κόσμο.

«Ένα νεαρό αγόρι από την Αθήνα, που εμφανίστηκε στο βίντεο της μεταγραφής του Στεφάν Ελ Σαράουι, βρέθηκε σώο. Το 11χρονο, το όνομα του οποίου για νομικούς λόγους δεν μπορεί να ειπωθεί, έγινε το όγδοο παιδί που εμφανίστηκε σε ανακοίνωση μεταγραφής της Ρόμα και εντοπίστηκε. Σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για Εξαφανισμένα Παιδιά και με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ρόμα εμφάνισε το αγόρι στο βίντεο της απόκτησης του Ελ Σαράουι στα τέλη Ιανουαρίου. Το βίντεο, στο οποίο εμφανίστηκαν κι άλλα παιδιά από όλο τον κόσμο, είχε περισσότερες από 350.000 προβολές σε Twitter, Facebook and Instagram.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!