Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ποδηλασία: Πρωταθλήτριες ομάδες ο ΠΟ Βόλος και ο Άτλας Ρεθύμνου
[Gazzetta]: Ποδηλασία: Πρωταθλήτριες ομάδες ο ΠΟ Βόλος και ο Άτλας Ρεθύμνου

[Gazzetta]: Ποδηλασία: Πρωταθλήτριες ομάδες ο ΠΟ Βόλος και ο Άτλας Ρεθύμνου

Από τρία χρυσά κέρδισαν ο Χρήστος Βολικάκης και η Ηρώ Μηλάκη στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του ΠΟ Βόλου με τον Χρήστο Βολικάκη, τον Σωτήρη Μπρέτα και τον Ζαφείρη Βολικάκη στους άνδρες και η ομάδα του Άτλα Ρεθύμνου με την Ηρώ Μηλάκη κυριάρχησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Ανδρών – Γυναικών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο OAKA και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές.

Ο ΠΟ Βόλος πήρε τα χρυσά στο ομαδικό πουρσουίτ 4 χλμ. στο ομαδικό σπριντ και στην Γενική Βαθμολογία. Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν για μια ακόμα φορά ο κορυφαίος. Κατέκτησε 3 ατομικά χρυσά, στο σκρατς 15 χλμ., στο ατομικό πουρσουίτ 4 χλμ. και στον αγώνα πόντων 30 χλμ., ενώ πήρε επίσης το χρυσό στο μάντισον, δίδυμο με το Ζαφείρη Βολικάκη και στο ομαδικό πουρσουίτ 4 χλμ.

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Σωτήρης Μπρέτας, επίσης του ΠΟ Βόλου, στο σπριντ 200μ. και στα 1.000 ατομικής χρονομέτρησης, ενώ ο Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟ Χανίων Τάλως) ήταν ο μόνος που κατάφερε να μπεί «σφήνα» στην κυριαρχία του Βόλου, κερδίζοντας το χρυσό στο κέιριν.

Στις γυναίκες και τα τρία χρυσά τα κατέκτησε η Ηρώ Μηλάκη, του Άτλα Ρεθύμνου, κερδίζοντας στο πουρσουίτ 3 χλμ., στα 200μ. σπριντ και στο σκρατς 10 χλμ.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!