Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλάμπα; (poll)
[Gazzetta]: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλάμπα; (poll)

[Gazzetta]: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλάμπα; (poll)

Ο Αλάμπα πολύ δύσκολα θα μείνει στο Μόναχο και ήδη οι μεγάλοι της Ευρώπης κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν. Ποια είναι όμως η ομάδα που θα κάνει κίνηση – ματ;

Ο Αλάμπα εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Μπάγερν, αλλά o χρόνος για την αποχώρηση μετράει αντίστροφα! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 28χρονος ήταν στους σημαντικότερους παίκτες της περσινής σεζόν. Ηταν ο ποδοσφαιριστής στον οποίο στηρίχθηκε ο Χάνσι Φλικ για να ξαναχτίσει το παιχνίδι κατοχής των Βαυαρών. Ο Ρουμενίγκε έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τον Αλάμπα ως τον «μαύρο Φραντς Μπέκενμπαουερ», θέλοντας περισσότερο να δείξει την εγκάρδια εκτίμηση για την προσωπικότητά του και το κομψό παιχνίδι του από τα μετόπισθεν.

Ωστόσο, η Μπάγερν έδειξε απρόθυμη να προχωρήσει πέρα από την προτεινόμενη αύξηση, για διάφορους λόγους που σχετίζονται μεταξύ τους. Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι τα χρήματα. Είναι πάντα τα χρήματα, αλλά ειδικά φέτος… Μετά τη νέα άρνηση του παίκτη, ο σύλλογος απέσυρε και την τελευταία προσφορά. «Στην τελευταία συνάντηση είπαμε ότι θέλαμε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να έχουμε πρόταση. Δεν ακούσαμε τίποτα και επικοινωνήσαμε με τον σύμβουλό του. Η απάντηση ήταν ότι η προσφορά ήταν ακόμα μη ικανοποιητική και θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε την προσφορά εντελώς από το τραπέζι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!