Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ποιος είναι ο Απόστολος Πετράκης που είχε απαγάγει τον Παναγόπουλο κι αναλαμβάνει την Δόξα Δράμας
[Gazzetta]: Ποιος είναι ο Απόστολος Πετράκης που είχε απαγάγει τον Παναγόπουλο κι αναλαμβάνει την Δόξα Δράμας

[Gazzetta]: Ποιος είναι ο Απόστολος Πετράκης που είχε απαγάγει τον Παναγόπουλο κι αναλαμβάνει την Δόξα Δράμας

Ο Απόστολος Πετράκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει την Δόξα Δράμας θέλοντας να κάνει μία καινούρια αρχή στην ζωή του.

Νέα σελίδα στην πολυτάραχη ζωή του γυρίζει ο εγκέφαλος της κινηµατογραφικής απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου. Ο Απόστολος Πετράκης αναλαμβάνει την ΔόξαΔράμας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και θα δραστηροποιηθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ποιος είναι όμως ο Απόστολος Πετράκης;

Από το Γυµνάσιο στη νύχτα

Το µοναδικό σχολείο στη ζωή του Απόστολου Πετράκη ήταν αυτό της νύχτας. ∆εν άργησε να προβιβαστεί από σερβιτόρος σε µπάρµαν και από µπάρµαν σε πορτιέρη και πριν καλά-καλά προλάβει να τελειώσει το φανταριλίκι έµαθε ότι θα γινόταν πατέρας στο πρώτο του παιδί. Τότε ανέβηκε στην Αθήνα και η ζωή του άλλαξε άρδην. Ανέλαβε να προσέχει τον γιο µεγαλοεπιχειρηµατία και ταυτόχρονα να αξιοποιεί όσες γνωριµίες είχε προλάβει να κάνει στη νύχτα. Προσέφερε υπηρεσίες «προστασίας» σε όποιον του το ζητούσε όµως σε καµία περίπτωση δεν εκβίαζε όπως έκαναν άλλοι σκληροί της νύχτας. Οταν αποφάσισε να φύγει από τη δούλεψη του επιχειρηµατία µε τη σύµφωνη γνώµη και τις ευχές του τελευταίου, οι δουλειές του άνοιξαν. Τα µαγαζιά που είχε υπό τον έλεγχό του µε δικούς του ανθρώπους άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και ο λόγος του γίνεται σφραγίδα στις συναλλαγές του µε τους επιχειρηµατίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!