Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»
[Gazzetta]: Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»

[Gazzetta]: Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»

Ο Απόστολος Πετράκης ξεκαθάρισε πως δεν αγοράζει την Δόξα Δράμας, αφού βάσει νόμου δεν μπορεί να εμπλακεί προσθέτοντας πως έχει πληρώσει για τα λάθη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Δεν ισχύει, είναι λανθασμένο. Δεν αγοράζω καμία Δόξα Δράμας αλλά άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός μου. Εγώ λειτουργώ συμβουλευτικά. Είμαι χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχω γνώση και όραμα για το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά αυτό που ανέλαβα είναι να φτιάξω είναι να βοηθήσω στη μεταβίβαση των μετοχών σ’ ένα ιδιότυπο καθεστώς καθώς ξέρετε ότι ο κ. Μπύρος μεταβίβασε τις μετοχές σε 100 ανθρώπους. Είναι μια χρονοβόρο διαδικασία αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για να δημιουργηθεί μια ομάδα από το μηδέν. Αυτή την υπόθεση ανέλαβα. Αυτή είναι η όλη εμπλοκή μου. Δεν είναι κάτι κακό το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα», είπε.

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα ήθελε να εμπλακεί, απάντησε: «Δυστυχώς ο Νόμος λέει ότι δεν μπορώ. Θεωρώ ότι είναι λανθασμένος Νόμος. Εγώ πλήρωσα τα λάθη μου, αλλά θεωρώ ότι έχω δικαίωμα να ζω. Δεν γίνεται να τιμωρείσαι για πάντα. Πλήρωσα όλα τα λάθη μου. Δεν κρύφτηκα, θέλω να κοιτάω τους πάντες στα μάτια. Θα μπορούσα κι εγώ να κρυφτώ πίσω από αχυράνθρωπους όπως κάνουν άλλοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!