Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πεντακόσιες μέρες με ένα φάντασμα
[Gazzetta]: Πεντακόσιες μέρες με ένα φάντασμα

[Gazzetta]: Πεντακόσιες μέρες με ένα φάντασμα

Ο Νίκος Παπαδογιάννης αποκρυπτογραφεί τα σχέδια του Ρικ Πιτίνο και τα αποσυνδέει από τις εκλογές της ΕΟΚ.

Εάν ήταν στο χέρι του Φασούλα, προπονητής της Εθνικής στο Προολυμπιακό θα αναλάμβανε κάποιος Έλληνας και πάντως όχι «ένας ελεήμων και φιλεύσπλαχνος Αμερικανός». Εάν ήταν στο χέρι του Λιόλιου, το χρίσμα μπορεί να το έπαιρνε ο Μάκης Γιατράς.

Για το χέρι του (Άγγελου) Παπανικολάου δεν ανοίγω συζήτηση, διότι φοράει το δαχτυλίδι του Βασιλακόπουλου, οπότε πάσα αρχή παυσάτω.

Επειδή όμως η διοικητική κατάσταση της Ομοσπονδίας βρίσκεται στον αέρα, όπου δεν τη φτάνει το χέρι κανενός, προπονητής της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά (αν γίνει τέτοιο) θα είναι ο Ρικ Πιτίνο.

Στην πολύκροτη συνέντευξη που ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε το περασμένο Σάββατο στην αφεντιά μου και στον Γιάννη Ψαράκη από τα ερτζιανά του Over FM , είπε μία κουβέντα που δεν σηκώνει παρερμηνείες.

«Δεν ξέρω, μπορεί στη Μπανανία ο προπονητής της Εθνικής ομάδας να έρχεται στη χώρα μία φορά στα δύο χρόνια»!

Και πρόσθεσε αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι θεωρεί προσβλητική την εθελοντική προσφορά ενός ξένου προπονητή χάριν ελεημοσύνης και φιλευσπλαχνίας.

Επισήμανε όμως και κάτι άλλο, προφανές: «Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά».

Ακόμα και αν οι εκλογές της ΕΟΚ γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, πράγμα απίθανο, η νέα διοίκηση (όποια και αν είναι αυτή) θα έχει μπροστά της ένα σκάρτο δίμηνο για να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στον Πιτίνο και να αναζητήσει τον διάδοχό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!