Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΠΑΣΑΠ: «Να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές του Ηρακλή να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα»
[Gazzetta]: ΠΑΣΑΠ: «Να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές του Ηρακλή να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα»

[Gazzetta]: ΠΑΣΑΠ: «Να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές του Ηρακλή να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα»

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ ζητάει την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, προκειμένου οι παίκτες του Ηρακλή να μπορέσουν να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα από την στιγμή που ο «γηραιός» δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην Volley League , κάτι που έχει ως συνέπεια να μείνουν παίκτες χωρίς ομάδα, καθώς δεν μπορούν να μεταγραφούν αλλού πριν τον Δεκέμβρη. Ο ΠΑΣΑΠ από την πλευρά του με ανακοίνωσή του ζητάει από την ΕΣΑΠ να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης προκειμένου οι παίκτες του Ηρακλή να μπορέσουν να παίξουν σε άλλη ομάδα από τώρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, ο ΠΑΣΑΠ, με άμεση έγγραφη παρέμβασή του προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, ζήτησε να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.

Αναμένουμε οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης που τους αναλογεί και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν άμεσα και υπεύθυνα. Ο ΠΑΣΑΠ παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των αθλητών, τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσει να προασπίζει με συνέπεια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!