Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Πάππας: «Αγαπάω την Ξάνθη, χτίζουμε την ομάδα που μας αντιπροσωπεύει»
[Gazzetta]: Πάππας: «Αγαπάω την Ξάνθη, χτίζουμε την ομάδα που μας αντιπροσωπεύει»

[Gazzetta]: Πάππας: «Αγαπάω την Ξάνθη, χτίζουμε την ομάδα που μας αντιπροσωπεύει»

Ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας έδωσε το… στίγμα του, μέσω των όσων ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της και στάθηκε στη φιλοσοφία που έχει εκείνος και οι συνεργάτες του

Ο Μπιλ Πάππας έχει πλέον τα «ηνία» της Ξάνθης και ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας έδωσε το «στίγμα» του, μέσω των όσων ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Αγαπητοί Φίλοι & Οικογένεια του ΑΟ ΞΑΝΘΗ,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω ότι επιτέλους, μαζί με τη συμβολή μιας δεμένης ομάδας υποστηρικτών της Ξάνθης, έχουμε εξασφαλίσει το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό την ομάδα και εκτιμώ, τόσο τη σημασία αυτού του ιστορικού club, όσο και όλα αυτά που πρεσβεύει για την κοινωνία μας και για τους περήφανους οπαδούς μας.
Την ομάδα της Ξάνθης την αγαπώ. Είναι πραγματικά τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση του Προέδρου και ανυπομονώ για το συναρπαστικό μέλλον που έπεται.
Όπως είναι φυσικό, ο υποβιβασμός της ομάδας στη Super League 2 ήταν απογοητευτικός, ωστόσο δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό πυρήνα συνεργατών, που θα μας οδηγήσει στην κορυφή. Ο Τάσος Γιαμουρίδης και η ομάδα επαγγελματιών, που περιλαμβάνει τον Φάνη Ουζουνίδη, τον Χρήστο Καραγκιοζέλη και τον Ανέστη Τσετινέ, θα αναλάβουν αυτή την ευθύνη υπό την καθοδήγησή μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!