Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παπανικολάου: «Ο Λιόλιος έχει στόχο τον εμφύλιο του ελληνικού μπάσκετ»!
[Gazzetta]: Παπανικολάου: «Ο Λιόλιος έχει στόχο τον εμφύλιο του ελληνικού μπάσκετ»!

[Gazzetta]: Παπανικολάου: «Ο Λιόλιος έχει στόχο τον εμφύλιο του ελληνικού μπάσκετ»!

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου χαρακτήρισε ως φιάσκο τη συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Λιόλιου, τονίζοντας πως ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα έχει στόχο τον εμφύλιο του ελληνικού μπάσκετ!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 29/3 έκτακτη συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ότι προσπάθησε να ορίσει διοίκηση Πρωτοδικείου με πρόεδρο τον ίδιο και προτείνοντας τους Παναγιώτη Γιαννάκη ή Κωστή Ζομπανάκη για προσωρινή διοίκηση μέχρι τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Ακολούθως η ΕΟΚ τοποθετήθηκε επισήμως εξηγώντας πως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ενώ ο έτερος υποψήφιος, Άγγελος Παπανικολάου κατηγόρησε τον Βαγγέλη Λιόλιο ότι υπεκφεύγει συνεχώς, κάνοντας λόγο για κατάχρηση κάθε έννοιας δημοκρατίας!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Σε φιάσκο μετατράπηκε η σημερινή «συνέντευξη Τύπου»… Τα μισά θέματα κρύφθηκαν κάτω από το «χαλάκι» και τα άλλα μισά διαστρεβλώθηκαν. Οι εκπρόσωποι Τύπου όχι, μόνο άκουγαν έναν συνεχή μονόλογο, χωρίς επιχειρήματα και με αοριστολογίες, αλλά και φιμώθηκαν. Αντ’ αυτών τις ερωτήσεις έκαναν φίλαθλοι του μπάσκετ κι ένας Πατρινός…

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος παρουσιάζονταν το σαββατοκύριακο ως ο επίδοξος πρόεδρος του Πρωτοδικείου σύμφωνα με το έγγραφο που έστελνε σωρηδόν στα σωματεία, μετατράπηκε την Δευτέρα σε «εργάτη» του μπάσκετ. Από Λιόλιος την Κυριακή μας προέκυψε την Δευτέρα… Γιαννάκης ή Ζομπανάκης! Προφανώς, δεν του βγήκε ο αριθμός των σωματείων…

Η εμμονή να γίνουν εκλογές στις 10 Απριλίου ήταν για ακόμα μια φορά έντονη και επιτακτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!