Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παπανικολάου: «Είμαι υπέρ της τεχνολογίας, αλλά όχι εν μέσω της προεκλογικής περιόδου»
[Gazzetta]: Παπανικολάου: «Είμαι υπέρ της τεχνολογίας, αλλά όχι εν μέσω της προεκλογικής περιόδου»

[Gazzetta]: Παπανικολάου: «Είμαι υπέρ της τεχνολογίας, αλλά όχι εν μέσω της προεκλογικής περιόδου»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ πήρε θέση για το σενάριο διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τάχθηκε υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας η οποία θεσπίστηκε ύστερα από πρόταση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, επίσης υποψήφιος για την προεδρεία της ομοσπονδίας πήρε κι αυτός θέση διαφωνώντας με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παπανικολάου: «Αναφορικά με τις προτάσεις του συνυποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί τη διεξαγωγή εκλογών μέσω διαδικτύου ενώ αναφέρεται και σε διαδικτυακή συνάντηση, προκειμένου να συμφωνηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, θα ήθελα δηλώσω τα ακόλουθα:

Κατά πρώτο, δεν δύναται οι υποψήφιοι πρόεδροι ή σύμβουλοι να θέτουν την ατζέντα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Το καταστατικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ρυθμίζει με απόλυτα ξεκάθαρο και σύννομο τρόπο θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα διαδικτυακής συνάντησης για τo εν λόγω ζήτημα.

Αναφορικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις επικείμενες αρχαιρεσίες των Ομοσπονδιών, η οποία εισήχθη σε τροπολογία από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Η διαμόρφωση των κανόνων του εκλογικού παιχνιδιού, τη στιγμή την οποία έχουν προκηρυχθεί επισήμως οι αρχαιρεσίες των ομοσπονδιών και ο τρόπος διεξαγωγής αυτών, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αξεπέραστα προβλήματα αξιοπιστίας και εγκυρότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!