Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΠΑΟΚ: Η ΚΑΕ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο της πολυμετοχικότητας
[Gazzetta]: ΠΑΟΚ: Η ΚΑΕ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο της πολυμετοχικότητας

[Gazzetta]: ΠΑΟΚ: Η ΚΑΕ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο της πολυμετοχικότητας

Με τη διενέργεια γενικής συνέλευσης και την προκήρυξη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ουσιαστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο πολυμετοχικότητας…

Αυτό το σχέδιο εκφράστηκε από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από περίπου έναν μήνα. Τότε, ανέφερε την οικονομική θέση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εξήγησε ότι τα χρέη ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ (δίχως να συμπεριλαμβάνονται οι ταμειακές διευκολύνσεις από την οικογένεια Σαββίδη) και με πολύ ξεκάθαρο τρόπο είχε σημειώσει ότι η εξυγίανση της εταιρίας απαιτεί τη συμμετοχή του απλού κόσμου. Παράλληλα, περιέγραψε το σχέδιό του το οποίο πλέον τίθεται σε εφαρμογή με την πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο PAOK SPORTS ARENA.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι «1.Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018. 2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας».

Μεγάλη αξία έχει η απόφαση τροποποίησης του άρθρου 7 του καταστατικού της εταιρίας γιατί αφορά το ποσό συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μέσα από τη συγκεκριμένη τροποποίηση θα δοθεί η δυνατότητα στον απλό φίλαθλο να πάρει μέρος στην αύξηση του κεφαλαίου γιατί πολύ απλά θα μειωθεί δραστικά το ποσό συμμετοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!