Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Στήριγμα στο πινγκ πονγκ από τον κόσμο (pic)
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Στήριγμα στο πινγκ πονγκ από τον κόσμο (pic)

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Στήριγμα στο πινγκ πονγκ από τον κόσμο (pic)

Το πινγκ πονγκ θα είναι το πρώτο τμήμα που θα στηρίξουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού μέσω του «Σύλλογος πιο Μεγάλος».

Από τις πρώτες κινήσεις που υπήρξαν μόλις έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχωρεί και από τον Ερασιτέχνη, ήταν ο «Σύλλογος πιο Μεγάλος». Φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να ανοίξουν έναν λογαριασμό πάντα σε συμφωνία με την διοίκηση προκειμένου να βοηθήσουν τμήματα του Συλλόγου. Το πρώτο που θα βοηθήσουν θα είναι το πινγκ πονγκ, όπως έγινε γνωστό από την σελίδα της κίνησης αυτής στο Facebook.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά έχει ως εξής: «Η “πράσινη” επιτραπέζια αντισφαίριση, ένα από τα πλέον ιστορικά τμήματα του Παναθηναϊκού, θα είναι το πρώτο χρονικά τμήμα που θα βοηθήσουμε μέσω της καμπάνιας “Σύλλογος Πιο Μεγάλος”.

Το τελευταίο πρωτάθλημα Ελλάδας κατακτήθηκε πριν από 45 ολόκληρα χρόνια. Οι άνθρωποι του τμήματος, καθώς και εμείς ως μέλη του εγχειρήματος, θέλουμε να αλλάξει αυτό. Συνεπώς, τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε δύο κινήσεις που θα ενισχύσουν σοβαρά το τμήμα στο μεγάλο σκοπό: να καθίσει ξανά στο θρόνο του.

Αυτό που θέλουμε από όλους εσάς είναι μία μικρή οικονομική μετάγγιση. Ακόμα και τα 10 ευρώ είναι πολύτιμα για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση τίτλων και διακρίσεων σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπορ. Η επιτυχία της καμπάνιας θα πιστωθεί σε εσάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!