Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης στο ΠαναθηναϊκόςTV
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης στο ΠαναθηναϊκόςTV

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης στο ΠαναθηναϊκόςTV

Το ΠαναθηναϊκόςTV προχωράει κανονικά για όλους τους οπαδούς της ομάδας και ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως κάθε τμήμα που του ανήκει θα προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα του τριφυλλιού!

Από το απόγευμα της Παρασκευής έγινε επίσημο πλέον πως ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει τον … δικό του δρόμο και το ΠαναθηναϊκόςTV ετοιμάστηκε για να προσφέρει πράσινο περιεχόμενο στους οπαδούς του συλλόγου.

Οι συνδρομές έγιναν γνωστές, το κανάλι θα υπάρχει και στην CosmoteTV και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως όλα του τα τμήματα θα είναι στο νέο κανάλι του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συνεργασία του με το κανάλι «Παναθηναϊκός TV» για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η «μάνα του λόχου» παραχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των αγωνισμάτων που καλλιεργεί (ομαδικών και ατομικών) και των ακαδημιών τους στο νέο κανάλι.

Κοινή πεποίθηση όλων στην «πράσινη» οικογένεια είναι να φτάσει η εικόνα του Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της γης, όπου κατοικούν οι «αιώνια πιστοί» οπαδοί.

Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του «Παναθηναϊκός TV» θα υπάρχει κάλυψη των 19 αγωνισμάτων του Συλλόγου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ενώ υπάρχει η διάθεση να υπάρχει κάλυψη και στα 8 τμήματα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!