Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Πρώτα η Ευρώπη, μετά η ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Πρώτα η Ευρώπη, μετά η ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός: Πρώτα η Ευρώπη, μετά η ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Οποιαδήποτε απόφαση στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ληφθεί μετά το τέλος της σεζόν, καθώς αυτή την στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων στο Τριφύλλι είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

ΟΠαναθηναϊκός έχει μπροστά του εννιά… τελικούς μέχρι το φινάλε της σεζόν, παιχνίδια που θα κρίνουν την σεζόν και το αν θα καταφέρει ο σύλλογος να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το 2017! Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκαν σενάρια για πρόσληψη γενικού αρχηγού, μια κουβέντα που είχε γίνει και τον Οκτώβριο.

Πολλές σκέψεις μπορεί να υπάρχουν στην διοίκηση του Τριφυλλιού για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, αυτή την στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του κλαμπ είναι το πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια! Οπότε, η ονοματολογία δεν έχει βάση και είναι αρκετά πρώιμο να γίνεται συζήτηση για το συγκεκριμένο πόστο.

Οποιαδήποτε απόφαση στο πράσινο στρατόπεδο για την ποδοσφαιρική στελέχωση θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει ποδοσφαιρική οργάνωση και σωστές δομές λειτουργίας και θα πρέπει να κάνει άλλα, σαφώς πιο σημαντικά βήματα πρώτα, πριν φτάσει στην πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!