Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Παναθηναϊκός για Βοτανικό: «Έργο ζωής για την γιγάντωση του κορυφαίου συλλόγου»
[Gazzetta]: Παναθηναϊκός για Βοτανικό: «Έργο ζωής για την γιγάντωση του κορυφαίου συλλόγου»

[Gazzetta]: Παναθηναϊκός για Βοτανικό: «Έργο ζωής για την γιγάντωση του κορυφαίου συλλόγου»

Μετά τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της συμφωνίας από τον Ερασιτέχνη, ήρθε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τοποθετηθεί για το πρότζεκτ κάνοντας λόγο για έργο που θα γιγαντώσει τον κορυφαίο και πολυνίκη ελληνικό αθλητικό σύλλογο.

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τις διμερείς συμβάσεις και όλες τις λεπτομέρες που έπρεπε να διευθετηθούν ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι γεγονός από το βράδυ της Τρίτης, με το θέμα πλέον να μεταφέρεται στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει προς τα τέλη Μαΐου καλώς εχόντων των πραγμάτων για την τελική έγκριση.

Ο Ερασιτέχνης μέσω του προέδρου του, Τάκη Μαλακατέ, έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την «πράσινη» ΠΑΕ , η οποία από την πλευρά της εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση…

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού. Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!