Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Panatha USA: «Ο Αλαφούζος να εξετάσει την πρόταση Δρακωτού»
[Gazzetta]: Panatha USA: «Ο Αλαφούζος να εξετάσει την πρόταση Δρακωτού»

[Gazzetta]: Panatha USA: «Ο Αλαφούζος να εξετάσει την πρόταση Δρακωτού»

Με ανακοίνωσή ο σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού στην Αμερική αναφέρει πως θα πρέπει ο Αλαφούζος να εξετάσει την πρόταση του Δρακωτού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Panatha USA έχει ως εξής: «Μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις πρόσφατες αναφορές ως προς το ενδιαφέρον ομογενούς για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού της αγαπημένης μας ομάδας, η Panatha USA δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη απέναντι στις εξελίξεις και το μέλλον του συλλόγου. Είναι πλέον πασιφανές ότι η διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Ιωάννη Αλαφούζου έχει αποτύχει παταγωδώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Έναν τίτλο σε δέκα χρόνια, αφαίρεση βαθμών, αποκλεισμός για τρία χρόνια από την Ευρώπη, ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και τελικώς παραμονή, με την ψήφο των αντιπάλων μας. Ως εδώ και μη παρέκει!

Ζητούμε από τον ιδιοκτήτη να εξετάσει με τη δέουσα προσοχή την πρόταση του κ. Μάρκου Δρακωτού. Σας γνωρίζουμε ότι η οικογένεια του ενδιαφερόμενου αποτελεί κόσμημα στην Ομογένεια της Αμερικής, με σπουδαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο. Η δε οικονομική της επιφάνεια είναι μεγάλης εμβέλειας, μία πραγματική αυτοκρατορία στον τομέα των ακινήτων, και όχι μόνο, στην περιοχή της Νέας Υόρκης και το Manhattan. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!