![[Gazzetta]: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ 7-6: Δεύτερη σερί νίκη για τους Φαληριώτες [Gazzetta]: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ 7-6: Δεύτερη σερί νίκη για τους Φαληριώτες](http://cdn.multi-news.gr/2021/03/f86e62afed-660x330.jpeg)
[Gazzetta]: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ 7-6: Δεύτερη σερί νίκη για τους Φαληριώτες
Δεύτερη σερί νίκη για το Παλαιό Φάληρο. Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 12-4 του ΟΥΚ στο Βόλο.
Τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πόλο πέτυχε το Σάββατο το Παλαιό Φάληρο.
Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε για την 7η ημέρα με 7-6 του ΠΑΟΚ του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου και “ζευγάρωσε” τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η 2η συνεχόμενη νίκη για το Παλαιό Φάληρο το οποίο στις 5 πρώτες αγωνιστικές, το 2020, είχε μόλις 1 βαθμό από την ισοπαλία με την ΑΕΚ.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός 7 βαθμούς και παίζει την Κυριακή στο Βόλο (εξ’ αναβολής παιχνίδι) ενώ την Τετάρτη θα υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό . Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι οφ.
Τα οχτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-1, 2-3
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Παπαδημητρίου, Μακαντάνης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμέλης.
ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς.
Επέστρεψε στις νίκες το Περιστέρι
Μετά από την ήττα από τη Βουλιαγμένη ο ΓΣ Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 12-4 του ΟΥΚ στο Βόλο.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA