Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ψέμα ότι ο Κούγιας είπε πως θα κόψει το ποδόσφαιρο στον Καρανίκα»
[Gazzetta]: ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ψέμα ότι ο Κούγιας είπε πως θα κόψει το ποδόσφαιρο στον Καρανίκα»

[Gazzetta]: ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ψέμα ότι ο Κούγιας είπε πως θα κόψει το ποδόσφαιρο στον Καρανίκα»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά πως ο Αλέξης Κούγιας είπε στον Νίκο Καρανίκα ότι θα του κόψει την μπάλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες επρόκειτο να εκδικαστεί στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ η προσφυγή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Νίκου Καρανίκα, ο οποίος ενώ είναι εξοφλημένος μέχρι την 31/7/2020, ζητάει να μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ και να εισπράξει και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς ύψους 60.000€, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά την εξόφληση, αφαίρεσε όπως είχε δικαίωμα βάσει των οδηγιών της FIFA και της UEFA ποσοστό 15%, δηλαδή ποσοστό πολύ μικρότερο από την μείωση των ετήσιων εσόδων της ΠΑΕ, που ανήλθε σε ποσοστό 25% λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η δίκη ανεβλήθη για την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω του ότι ο κ. Αλέξης Κούγιας είχε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου και θέλει ο ίδιος να παραστεί κατά την εκδίκαση της.

Κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την αναβολή της υποθέσεως ο δικηγόρος του Νίκου Καρανίκα, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ψευδώς ότι ο κ. Κούγιας απείλησε τον Καρανίκα, «ότι θα του κόψει την μπάλα», ισχυρισμός ο οποίος αναπαρήχθη από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για αυτό τον ψευδή και συκοφαντικό ισχυρισμό ο κ. Κούγιας θα προσφύγει κατά παντός υπευθύνου ενώπιων των ποινικών και αστικών δικαστηρίων και θα ζητήσει μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!