Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Όταν μίλησαν οι τεχνικοί διευθυντές ΑΕΚ, Ολυμπιακού και άλλων…
[Gazzetta]: Όταν μίλησαν οι τεχνικοί διευθυντές ΑΕΚ, Ολυμπιακού και άλλων…

[Gazzetta]: Όταν μίλησαν οι τεχνικοί διευθυντές ΑΕΚ, Ολυμπιακού και άλλων…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Όλαφ Ρέμπε και σχολιάζει τη διαδικασία από μία άλλη οπτική.

Τι μέρα και αυτή για τον ΠΑΟΚ… Έχει περιγραφεί ως πολύ σημαντική! Θα μιλήσει για πρώτη φορά ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος από τις αρχές Ιουλίου έχει αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής.

Θα μιλήσει και θα αναλύσει το φετινό πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις, θα δώσει εξηγήσεις για επιλογές, θα κληθεί να τα πει όλα για μεταγραφές και αποχωρήσεις, θα απαντήσει στην κριτική, θα πρέπει να είναι πειστικός, αληθινός, άμεσος, ρεαλιστής…

Έτσι ακριβώς όπως ήταν και οι ομόλογοί του στις άλλες μεγάλες ελληνικές ΠΑΕ!

Έτσι δεν είναι; Το ίδιο δεν έγινε με την ΠΑΕ ΑΕΚ; Πόσο… καλά τα είπε ο Ίβιτς όταν βρέθηκε στη θέση του Ρέμπε; Στον Ολυμπιακό; Κάθε χρόνο η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν μπαίνει στη διαδικασία να δίνει άμεσες απαντήσεις στον κόσμος της μέσω του τεχνικού διευθυντή ή του υπευθύνου μεταγραφών;

Τι; Όχι;

Πώς;

Έτσι είναι όπως το φαντάζεστε…

Οι άλλες μεγάλες ΠΑΕ ΔΕΝ μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία! Προφανώς και δεν νιώθουν την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις με αυτό τον τρόπο. Δεν το θεωρούν αναγκαίο. Δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις προς τον κόσμο τους.

Ο ΠΑΟΚ το κάνει! Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει και να επικοινωνήσει άμεσα με τον κόσμο του! Στον ΠΑΟΚ ο κόσμος (και ο Τύπος) κατηγορεί την ΠΑΕ όταν αποφεύγει ή καθυστερεί αυτές τις διαδικασίες και κάθε φορά στα δύσκολα, το συγκεκριμένο ζήτημα των δηλώσεων και των άμεσων τοποθετήσεων, αναδεικνύεται ως το σημαντικότερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!