Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ομόνοια: Πακέτα Εισιτηρίων για τους ομίλους του Europa League!
[Gazzetta]: Ομόνοια: Πακέτα Εισιτηρίων για τους ομίλους του Europa League!

[Gazzetta]: Ομόνοια: Πακέτα Εισιτηρίων για τους ομίλους του Europa League!

Η Ομόνοια, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, βγάζει την Παρασκευή (16/10) προς πώληση πακέτα εισιτηρίων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της.

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια έκανε γνωστό ότι από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, διατίθενται τα Πακέτα Εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League.

Για να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση, προφανώς, εξασφάλισε το «ΟΚ» από τις τοπικές υγειονομικές αρχές και από την κυπριακή κυβέρνηση κι έτσι θα μπορεί να διαθέσει εισιτήρια για το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου της.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τελευταία ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου (15/10) για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος αναφέρει πως: «για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του περιορισμού της πιθανότητας μετάδοσης του ιού, αποφασίστηκε όπως η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις των Λευκωσίας και Λεμεσού, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, νοουμένου ότι τηρούνται τα σχετικά πρωτόκολλα».

Hανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας αναφέρει:

«Από την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, διατίθενται τα Πακέτα Εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες μας στην φάση των ομίλων του Europa League!

Προτεραιότητα για αγορά Πακέτου Εισιτηρίων θα έχουν οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!