Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός θα θυμίζει… Ολυμπιακό
[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός θα θυμίζει… Ολυμπιακό

[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός θα θυμίζει… Ολυμπιακό

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει για ορισμένα στοιχεία του πρόσφατου παρελθόντος που επιστρέφουν στους «ερυθρόλευκους».

Η αλήθεια είναι πως κάθε περίοδος της προετοιμασίας έχει την δική της σημασία. Ο Ολυμπιακός τις δέκα μέρες που δούλεψε στο Μέτσοβο είχε δύο βασικά κέρδη. Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι τέθηκαν οι βασικές Αρχές, οι βασικοί κανονισμοί της άμυνας και της επίθεσης.

Το δεύτερο είναι ότι οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά, οι νέοι έμαθαν κάποια «χούγια» των παλιών και το ανάποδο.

Αυτά είναι στοιχεία που θα τα βρει μπροστά της η ομάδα.

Πλέον μπαίνουμε στην δεύτερη πιο σημαντική περίοδο. Αυτή των φιλικών παιχνιδιών. Το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Μπαρτζώκα είναι τα αποτελέσματα.

Ο coach ενδιαφέρεται περισσότερο για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στο παρκέ. Θέλει να δει σε ποιον βαθμό έχουν κατανοήσει οι παίκτες την φιλοσοφία του και από εκεί και πέρα να πορευθεί ανάλογα.

Να βελτιώσει αυτά που γίνονται σωστά, να διορθώσει αυτά που γίνονται λάθος, ακόμη και να πετάξει όσα δεν λειτουργούν. Τα φιλικά είναι χρήσιμα και για αυτόν τον λόγο αφού ένας προπονητής μπορεί να έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πράγμα και αυτό απλά να μην λειτουργεί.

Η πρώτη εικόνα του Ολυμπιακού είναι θετική και το γράφω με πάσα βεβαιότητα. Πλέον έρχεται η ώρα των φιλικών για να δουν που βρίσκονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!