Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ολυμπιακός: Τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου σε Καραπαπά
[Gazzetta]: Ολυμπιακός: Τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου σε Καραπαπά

[Gazzetta]: Ολυμπιακός: Τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου σε Καραπαπά

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην απολογία του ο Κώστας Καραπαπάς αρνήθηκε ότι απείλησε τον διαιτητή της αναμέτρησης, λέγοντας ότι μόνο τον εξύβρισε. Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ανακοίνωσε την ποινή για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού επιβάλλοντας του τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις μήνες καθώς και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος):“Βάσει των αναφερομένων στο από 04/10/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 04/10/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Car.gr – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.:

Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ λόγω αμφιβολιών.

Δέχεται ότι τελέσθηκε η παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12, 14 παρ. 1, 2, 3, 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12, 14 παρ. 1, 2, 3, 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!