Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ
[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ

[Gazzetta]: Ο Ολυμπιακός και στο Κίτσενερ

Ο Ολυμπιακός έχει διπλή εκπροσώπηση στον Καναδά αφού μετά το Τορόντο η Διεύθυνση Σχολών των Πειραιωτών ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με τη Σχολή του Κίτσενερ!

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Είναι γεγονός! Ο Θρύλος έχει διπλή εκπροσώπηση στον Καναδά αφού μετά το Τορόντο η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας με τη Σχολή του Κίτσενερ!
«Το δίκτυο των σχολών μας στο εξωτερικό αναπτύσσεται και δυναμώνει με νέες συνεργασίες. Καλωσορίζουμε ένα ακόμη μέλος από τον Καναδά στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Στο Οντάριο πλέον δυναμώνουμε την παρουσία μας με τη δεύτερη σχολή μετά το Τορόντο, το Κίτσενερ προστίθεται στο δίκτυο των σχολών του Θρύλου μας. Ευχόμαστε καλή αρχή και επιτυχίες» αναφέρει το καλωσόρισμα του Διευθυντή Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνου.
Το Κίτσενερ ανήκει στην επαρχία του Οντάριο με τον ελληνικό πληθυσμό της πόλης να ανέρχεται περίπου στους 4.000 Έλληνες ομογενείς.
Ο κ. Αντώνης Πίκουλας, Διευθυντής της Ακαδημίας τονίζει με τη σειρά του:
«Το Κίτσενερ δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ερυθρόλευκο στοιχείο στο βόρειο κομμάτι της Αμερικής και ειδικότερα στον Καναδά. Είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό η λειτουργία όσων περισσότερων σχολών γίνεται στο εξωτερικό, ειδικότερα σε μέρη όπου χτυπά δυνατά η καρδιά των Ελλήνων ομογενών.
Στόχος μας είναι οι ερυθρόλευκες σημαίες να γεμίζουν ολοένα και περισσότερο τον χάρτη των σχολών σε παγκόσμια κλίμακα, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά το όραμα της Ακαδημίας και του ηγέτη του συλλόγου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη: ο Ολυμπιακός να γιγαντώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!