Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Χουλιάν Κουέστα γύρισε στο σημείο… μηδέν (pic & vids)
[Gazzetta]: Ο Χουλιάν Κουέστα γύρισε στο σημείο… μηδέν (pic & vids)

[Gazzetta]: Ο Χουλιάν Κουέστα γύρισε στο σημείο… μηδέν (pic & vids)

Ο Χουλιάν Κουέστα κινδύνεψε να χάσει το προνόμιο του βασικού τερματοφύλακα του Άρη και την περσινή χρονιά, η έλλειψη ποιοτικών εναλλακτικών λύσεων τον διατήρησε στη θέση του, φέτος όμως η αύξηση του συναγωνισμού το επαναφέρει στο σημείο που βρέθηκε (για λίγα αγωνιστικά λεπτά) τον περασμένο Αύγουστο.

Η αμφισβήτηση είναι ο σταθερός συνοδοιπόρος του Ισπανού τερματοφύλακα στη διάρκεια της πορείας του στον Άρη. Η ειδοποιός διαφορά συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν βρίσκεται στην ισχυροποίηση της θέσης του τερματοφύλακα και στη δημιουργία συνθηκών έντονου συναγωνισμού. Κακά τα ψέματα, ο Κουέστα δεν ένιωσε τίποτε από δαύτο στη διετία 2018-20 υπό την έννοια ότι, ελλείψει λύσης αντίστοιχης αγωνιστικής ικανότητας, ένιωθε απολύτως ασφαλής και οι δε «κίτρινοι» συμβιβάστηκαν με την ιδέα εξάρτησης από το επίπεδο των εμφανίσεών του.

Στην πρώτη του χρονιά (2018-19, ακόμη και σε ημέρες έντονου προβληματισμού έπειτα από μια μέτρια ή κακή εμφάνιση του, ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αντικατάστασής του διότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο είτε του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου είτε του Γιώργου Καντιμοίρη οι οποίοι συμπλήρωναν την τριάδα των τερματοφυλάκων. Συνολικά βέβαια, ο Κουέστα πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και άξιζε κάθε αγωνιστικό λεπτό από τα 2.728 που μέτρησε σε σύνολο 31 αγώνων.

Η ΜΟΛΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Οι πρώτες φωνές αμφισβήτησης ακούστηκαν μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μόλντε στη Νορβηγία τον Αύγουστο του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!