Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΝΒΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος!
[Gazzetta]: ΝΒΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος!

[Gazzetta]: ΝΒΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος!

Το ΝΒΑ και το πρόγραμμα του, την φετινή περίεργη σεζόν, δεν θα μοιάζει με όσα ξέραμε και ανακοινώθηκαν όλες οι αλλαγές.

Η φετινή σεζόν του ΝΒΑ δεν θα μοιάζει με άλλη, αφού τα πράγματα ήρθαν πολύ διαφορετικά και οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες. Η προηγούμενη σεζόν τελείωσε στα μέσα του Οκτώβρη και σύντομα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες και στις 22 Δεκέμβρη να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν.

Η σεζόν, όπως είναι γνωστό, θα αρχίσει στις 22/12 και θα περιλαμβάνει 72 παιχνίδια κανονικής περίοδο, για την κάθε ομάδα.

  • Κάθε ομάδα θα παίξει τρία παιχνίδια απέναντι στις ομάδες της περιφέρειας (42 η κάθε ομάδα), που θα είναι ή δύο εντός και ένα εκτός ή ένα εντός και δύο εκτός. Στην κάθε περιφέρεια, η λίγκα τυχαία θα βγάλει δύο αντιπάλους, οι οποίοι θα παίξουν δύο φορές στην έδρα τους και ποιοι δύο θα παίξουν δύο φορές εκτός.
  • Οι 5 ομάδες της κάθε division (των υποκατηγοριών των Περιφερειών), θα παίξει με τις 5 ομάδες των άλλων division της Περιφέρειας δύο φορές εντός και με τις 5 από την τρίτη division, θα παίξει δύο φορές εκτός.
  • Κάθε ομάδα θα παίξει δύο παιχνίδια κόντρα σε κάθε αντίπαλο της αντίπαλης Περιφέρειας (30 η κάθε ομάδα), με ένα εντός και ένα εκτός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!