Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Νίνης: «Με το χέρι στην καρδιά, να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, έστω και μία φορά ξανά στην Εθνική»
[Gazzetta]: Νίνης: «Με το χέρι στην καρδιά, να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, έστω και μία φορά ξανά στην Εθνική»

[Gazzetta]: Νίνης: «Με το χέρι στην καρδιά, να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, έστω και μία φορά ξανά στην Εθνική»

Ο Σωτήρης Νίνης, μίλησε για την περσινή χρονιά που δεν είχε ομάδα, την ευκαιρία που του έδωσε ο Βόλος να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός», που δεν έχει κλείσει για τον ίδιο και φυσικά την Εθνική, που λαχταρά να φορέσει έστω για άλλη μια φορά τη γαλανόλευκη φανέλα.

«Μας στεναχώρησε, θέλαμε να ήμασταν στην 6άδα, θα θέλαμε να είχαμε ανέβει περισσότερο. Κρίθηκε στα πολλά ματς που είχαμε τον Ιανουάριο, είχαμε και πολλούς τραυματίες, δεν μπορέσαμε να δώσουμε πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γίνει μια καλή προετοιμασία, θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες και θα βάλουμε τα θεμέλια για κάτι καλύτερο», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Η Ώρα του Βόλου», για το γεγονός ότι τελικά ο Βόλος δεν μπήκε στην 6άδα.

Για το ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον ίδιο:

«Δεν ήταν καλή γιατί δεν είχα ομάδα».

Για το αν έχει κάνει λάθος επιλογές:

«Και λάθος επιλογές και σωστές. Αν ξέραμε ότι θα ήταν λάθος, δεν θα τις κάναμε εξ αρχής».

Όταν υπέγραφε στον Βόλο, θεωρούσε ότι αυτή ήταν μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να επανέλθει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να γυρίσω Ελλάδα με τίποτα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ότι ήθελα να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορούσε πραγματικά να με αγκαλιάσει, να με βοηθήσει, έτσι ώστε να δείξω και εγώ τον εαυτό μου και να επανέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ο Βόλος το έκανε αυτό, ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία».

Για το αν περίμενε να έφτανε τόσο ψηλά ο Βόλος:

«Δεν το περίμενα ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!