Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η νέα τρέλα: Συλλέκτες έχουν ξοδέψει $70 εκ. για την αγορά βίντεο με highlights παικτών του ΝΒΑ!
[Gazzetta]: Η νέα τρέλα: Συλλέκτες έχουν ξοδέψει $70 εκ. για την αγορά βίντεο με highlights παικτών του ΝΒΑ!

[Gazzetta]: Η νέα τρέλα: Συλλέκτες έχουν ξοδέψει $70 εκ. για την αγορά βίντεο με highlights παικτών του ΝΒΑ!

Οι κάρτες… πέθαναν. Τα αυτοκόλλητα φθίνουν. Αλλά ένα βίντεο μοιάζει παντοτινό! Αυτή είναι η νέα τρέλα που σαρώνει το ΝΒΑ και εξελίσσεται σε μία… μανία αξίας τουλάχιστον 70 εκατομμυρίων δολαρίων!

Απο τα χέρια σας θα έχουν περάσει οι περίφημες κάρτες των παικτών του ΝΒΑ. Οι Αμερικάνοι τις ονομάζουν trading cards, κάρτες προς ανταλλαγή. Αν είχε μία διπλή, τότε μπορούσες να την ανταλλάξεις με μία κάρτα από τη συλλογή κάποιου άλλου. Η συλλογή καρτών… ξεθώριασε. Παρέμεινε μόνο η οικονομική τους αξία, για κάποιες τεράστια .

Κάντε στην άκρη, έρχονται τα αυτοκόλλητα. Μόνο που και αυτά, μετά από μερικά χρόνια, απευθύνονται περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες. Τι έχει σειρά;

Στον κόσμο της τεχνολογίας, του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μία ιδέα έχει συγκεντρώσει ήδη $70 εκατομμύρια! Αυτό το ποσό έχουν ξοδέψει περισσότεροι από 50.000 συλλέκτες για να αποκτήσουν βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Το περιεχόμενός του ποικίλλει: Από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, μία απίθανη τάπα, μία χαρακτηριστική κίνηση. Το τρομερό είναι πως τα ίδια βίντεο κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο!

Η ιδέα ανήκει στον Τζέρεμι Λεβίν, ο οποίος δημιούργησε την ιστοσελίδα «NBA Top Shot », η οποία είναι εγκεκριμένη από το ίδιο το ΝΒΑ. Μέσα σε αυτή πουλάει τα παραδοσιακά φακελάκια. Σε ψηφιακή μορφή. Αντί για κάρτες ή αυτοκόλλητα, μέσα κρύβουν βίντεο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!