Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μποροβήλος: «Λογικό να αλλάξει το πρωτόκολλο»
[Gazzetta]: Μποροβήλος: «Λογικό να αλλάξει το πρωτόκολλο»

[Gazzetta]: Μποροβήλος: «Λογικό να αλλάξει το πρωτόκολλο»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αυξηθεί το όριο των κρουσμάτων, οπότε και θα αναβάλλεται κάποιο ματς

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την αλλαγή στο όριο των θετικών κρουσμάτων όπου θα αναβάλλεται κάποιο ματς της Super League 1 (τώρα είναι στα 3), όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κινήσεις της ΕΠΟ ώστε να αλλάξει αυτό: «Κινείται σε λογική κατεύθυνση. Αυτό που εφαρμόζει η Ευρώπη είναι απολύτως λογικό ενόψει πανδημίας. Πρέπει να πάμε σε μια λογική με 15 παίκτες γιατί στην πορεία θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουν αναβληθεί. Θα υπάρξει κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».
Για την ελαστικότητα στις ημερομηνίες: «Φέτος υπάρχει και το πρόβλημα του Euro. Δεν υπάρχει καμία ελαστικότητα στις ημερομηνίες αυτές. Πέρα από αυτό, το πρόβλημα θα είναι και στην πράξη. Μία ομάδα θα καλείται να παίξει 3-4 παιχνίδια μαζεμένα. Επίσης θα είναι δύσκολο να γίνονται και τα τεστ εκείνη την εποχή. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ενδεχομένως με μεγάλα προβλήματα».
Για το αν προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας στις ομάδες: «Προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που έχει κλείσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!