Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπεκατώρου: «Άκουσα από πατέρα ότι αυτός ο άνθρωπος αποπλανεί ακόμα παιδιά»
[Gazzetta]: Μπεκατώρου: «Άκουσα από πατέρα ότι αυτός ο άνθρωπος αποπλανεί ακόμα παιδιά»

[Gazzetta]: Μπεκατώρου: «Άκουσα από πατέρα ότι αυτός ο άνθρωπος αποπλανεί ακόμα παιδιά»

Η Σοφιά Μπεκατώρου μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει καταγγείλει και τόνισε πως βλέπει ότι η νομοθεσία λειτουργεί υπέρ του θύτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω» η Σοφία Μπεκατώρου

«Δεν είμαστε μόνο εμείς. Διαχρονικά ξεκινώντας από τον Νίκο, το έχω αναφέρει εγώ, το έχει αναφέρει ο Μάντης με τον Καγιαλή, το έχει αναφέρει η Βασιλεία Καραχάλιου. Όλοι οι αθλητές οι οποίοι στην πορεία των χρόνων προχώρησαν και διακρίθηκαν είχαν σοβαρά προβλήματα με την Ομοσπονδία. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει τους παράγοντες να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αθλητές. Η λογική μου λέει ότι ο επίσημος φορέας του κράτους οφείλει να στηρίζει τους αθλητές. Ουτε κάν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό;»

Για την απόφαση της να μιλήσει τώρα: «Καταλαβαίνεις ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί το τραύμα που είχα υποστεί ήταν βαθύ αλλά και είχα απωθήσει αυτό το συμβάν τόσο βαθιά μέσα που ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα καν να το σκέφτομαι γιατί δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου. Προσπάθησα να αφοσιωθώ στο άθλημά μου, εφόσον δεν είχα αντιδράσει άμεσα και να έβγαινα να μιλήσω δεν θα μπορούσα να το αποδείξω. Οπότε φοβόμουν κατά κάποιο τρόπο τις συνέπειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!