Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπαντής: «Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μαγαζί που το κλείνω και το ανοίγω σε μία ημέρα»
[Gazzetta]: Μπαντής: «Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μαγαζί που το κλείνω και το ανοίγω σε μία ημέρα»

[Gazzetta]: Μπαντής: «Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι μαγαζί που το κλείνω και το ανοίγω σε μία ημέρα»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι παίκτες της Super League 2 και της Football League

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League μίλησε ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠ, στον ΣΠΟΡ FM. «Δεν είναι ευχάριστες οι συνθήκες που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή η δεύτερη και τρίτη κατηγορία δεν έχουν αρχίσει και είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό. Έγιναν συνεχείς αναβολές με την αιτιολογία της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου, που ακόμη δεν υπάρχει. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να αρχίσουν αυτά τα πρωταθλήματα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πρέπει να υπάρχει εξαίρεση προς αυτούς τους επαγγελματίες αθλητές. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως κατώτεροι της Super League. Κατανοώ όλους τους κλάδους, αλλά στο κομμάτι του αθλητή υπάρχει ιδιαιτερότητα. Δεν είναι σαν ένα μαγαζί που το κλείνω και ανοίγω μετά από έναν μήνα μέσα σε μια μέρα. Εδώ χρειάζονται παραπάνω μέρες προετοιμασίας. Αν σε κλείσουν για 20 μέρες, χρειάζονται 40-50 μέρες να επανέλθεις».
Κλείνοντας σχολίασε πως «έχουμε μια τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα με τον υφυπουργό για να του μεταφέρουμε την ανησυχία και τον προβληματισμό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!