Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπάμπα: «Όταν άκουσα για τον τραυματισμό μου, σκέφτηκα να σταματήσω και κοιμήθηκα σε 5 λεπτά»
[Gazzetta]: Μπάμπα: «Όταν άκουσα για τον τραυματισμό μου, σκέφτηκα να σταματήσω και κοιμήθηκα σε 5 λεπτά»

[Gazzetta]: Μπάμπα: «Όταν άκουσα για τον τραυματισμό μου, σκέφτηκα να σταματήσω και κοιμήθηκα σε 5 λεπτά»

Ο Μπαμπά Ραχμάν θυμήθηκε το 2019 και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον τραυματισμό του.

Ο Μπάμπα Ραχμάν τα κατάφερε! Το 2019, όταν έμαθε τα νέα για τον τραυματισμό του, η πρώτη του σκέψη ήταν να εγκαταλείψει. Δεν το έκανε.

Σήμερα, αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ , μέσω του οποίου επέστρεψε στην εθνική Γκάνας. Μάλιστα, βρήκε και δίχτυα. Το μονοπάτι για το χαμόγελο όμως δεν ήταν εύκολο. Εκείνος το βάδισε και σήμερα μπορεί να νιώθει την απόλυτη ικανοποίηση.

Ο Μπάμπα μίλησε στους συμπατριώτες του για την κατάσταση της Εθνικής, ενώ θυμήθηκε και τον τραυματισμό του το 2019, που ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή.

«Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν κίνητρο, ενώ υπάρχουν κι αρκετοί έμπειροι και αυτό είναι κάτι σημαντικό για την ομάδα. Είναι καλό για την Γκάνα το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο συνδυασμός. Αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να το πανηγυρίζουμε για έναν… μήνα», ανέφερε αρχικά ο Μπάμπα για την Εθνική και συνέχισε φέρνοντας στο μυαλό του το 2019.

«Ήταν το 2019. Όταν άκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου, ήθελα να σταματήσω. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κοιμήθηκα νωρίς! Συνήθως, χρειάζομαι αρκετή ώρα μέχρι να κοιμηθώ, αλλά όταν έμαθα τα νέα, κοιμήθηκα μέσα σε πέντε λεπτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!