Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μπακογιάννης για συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη: «Ενα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης»
[Gazzetta]: Μπακογιάννης για συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη: «Ενα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης»

[Gazzetta]: Μπακογιάννης για συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη: «Ενα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης»

Ενα σημαντικό βήμα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, σημείωσε πως έγινε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός παρουσίασε αναλυτικά όλη την συμφωνία με την ΠΑΕ για τ ον Βοτανικό και με αφορμή την επισημοποίηση αυτής, ο Δήμαρχος Αθηναίων ΚώσταςΜπακογιάννης, τόνισε πως έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης.

«Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας», ήταν η σχετική δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

  • Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες για τον Βοτανικό
  • Παναθηναϊκός για Βοτανικό: «Έργο ζωής για την γιγάντωση του κορυφαίου συλλόγου»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!