Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Μητέρα Παπέ Σισέ: «Ο Παπέ μου είπε ότι όνειρό του είναι να παίξει στη Ντόρτμουντ»
[Gazzetta]: Μητέρα Παπέ Σισέ: «Ο Παπέ μου είπε ότι όνειρό του είναι να παίξει στη Ντόρτμουντ»

[Gazzetta]: Μητέρα Παπέ Σισέ: «Ο Παπέ μου είπε ότι όνειρό του είναι να παίξει στη Ντόρτμουντ»

Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Παπέ Σισέ σε μία σπάνια συνέντευξή της σε αφρικανικό ΜΜΕ, όπου μιλάει για τον γιο της, την πορεία του αλλά και τα επόμενα όνειρά του!

Η Ντιεναμπά Εντιονέ μίλησε στο portal dakar92.com αναφερόμενη στον γιο της. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο όνειρό του να παίξει στη Ντόρτμουντ. Η μαμά του Παπέ Σισέ επισήμανε για:

Τον γιο της: Όταν πήγαμε στο Ντακάρ ακόμα και όταν ήταν μικρός πάντα ήθελε να μου καλύπτει τα έξοδά μου και να μου πληρώνει τις μετακινήσεις μου.

Τον χαρακτήρα του Παπέ Σισέ: Ένα ήρεμο παιδί. Από τα 8 του άρχισε να γίνεται ανεξάρτητος. Ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα και πάντα έφερνε καλή αύρα στην οικογένεια, όπου και να ήταν. Όταν ο μπαμπάς του ταξίδευε για καιρό στις ΗΠΑ ήθελε να με βοηθήσει. Πήγαινε να αγοράσει συγκεκριμένα προϊόντα για να τα πουλάει στη γειτονιά και να βγάζουμε χρήματα. Κάποιες φορές ζωγράφιζε κιόλας. Του έλεγα ‘ο πατέρας σας προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές του’. Μου έλεγε πάντα ‘άφησε με να βοηθήσω εσένα και την οικογένεια’. Μετά όμως ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά και πήγε στον Εμπούρ και εγώ με τα παιδιά πήγαμε στην οικογένειά μου στο Πικίνε. Είχαμε βοήθεια και από τους συγγενείς μου αλλά έχασα τη μαμά μου νωρίς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!