Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λοβ: «Ονειρευόμουν τον εαυτό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!
[Gazzetta]: Λοβ: «Ονειρευόμουν τον εαυτό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

[Gazzetta]: Λοβ: «Ονειρευόμουν τον εαυτό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Ο Ζερμέιν Λοβ ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του στο gazzetta.gr με αφετηρία τα χρόνια του στον στίβο και τις επιδόσεις που του επέτρεψαν να φανταστεί το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το μπάσκετ που προέκυψε στην πορεία, τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και την καρμική σχέση με τον Άρη Λυκογιάννη.

Δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψει στον χρόνο για να επικεντρώσει στην εποχή όπου οι επισκέψεις του στα καταστήματα υποδημάτων αποσκοπούσαν στην αγορά συγκεκριμένων αθλητικών παπουτσιών. Με καρφιά στη σόλα, ειδικά για τους αθλητές του στίβου, ο λεγάμενος ήταν σπρίντερ. Το βλέμμα εκτείνονταν σε μια διαδρομή 400 μέτρων, εκεί αράδιαζε τα όνειρά του, κρύβοντάς τα απ’ όλους όσοι ήταν τριγύρω του, έβλεπε μια ευθεία γραμμή. Οι επιδόσεις του καλλιέργησαν την ελπίδα, ως ένα βαθμό του έδειξαν τη λεωφόρο των επιτυχιών γιατί ο χρόνος του απείχε «μόλις» τριάμισι δευτερόλεπτα από το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Ήθελα να γίνω σπρίντερ και όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι με τον εαυτό μου, δεν ήμουν κακός. Η καλύτερη επίδοσή μου ήταν 46.8 δευτερόλεπτα, το παγκόσμιο ρεκόρ είναι λίγο παραπάνω από τα 43 δευτερόλεπτα… κοντά ήμουν (γέλια). Αντικειμενικά, ήμουν καλός, προφανώς υπήρχαν καλύτεροι από εμένα, σίγουρα όμως υπήρχε προοπτική. Γι’ αυτό αντέδρασε ο προπονητής μου στον στίβο όταν ζήτησα… παράλληλη απασχόληση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!