Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Tα λουκάνικα της Νυρεμβέργης
[Gazzetta]: Tα λουκάνικα της Νυρεμβέργης

[Gazzetta]: Tα λουκάνικα της Νυρεμβέργης

O Nίκος Παπαδογιάννης ανυπομονεί να ψηλαφίσει το σχέδιο δράσης της Euroleague μέσα από τους σκοπέλους της πανδημίας.

Η νέα Εuroleague βρίσκεται προ των πυλών, αλλά τις πύλες τις έχει παραβιάσει εδώ και μήνες ο αόρατος εχθρός, οπότε η πόλις απειλείται με άλωση.

Την εποχή της πανούκλας στον Μεσαίωνα, έφτιαχναν τις κλειδαρότρυπες των σπιτιών λίγο πιο φαρδιές από το κανονικό, για να πασάρουν μέσα από αυτές λουκάνικα στους πεινασμένους εγκλείστους.

«Λουκανικάκια Νυρεμβέργης», τα βαφτίζουν σήμερα, στις ταβέρνες της Γερμανίας. Σερβίρονται μαζί με βαρύ αλκοόλ και είναι πιο λεπτά από τα συνηθισμένα, ακριβώς για να θυμίζουν τις μικροσκοπικές μπουκαπόρτες του 14ου αιώνα.

Μπάλα του μπάσκετ χωράει να περάσει από τις σημερινές κλειδαρότρυπα; Πολύ φοβάμαι, πως όχι…

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Βαρκελώνης, η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει στις 1 Οκτωβρίου. Για να μη σκοτιζετε το κεφαλάκι σας με υπολογισμούς, μεσολαβούν μέχρι τότε τρεις εβδομάδες σκάρτες.

Είκοσι μέρες, στις οποίες θα πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο 9 χωρών, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ διαφορετικό σημείο σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας και αντιμετωπίζουν τη νέα έφοδο του κορονοϊού με ποικίλες στρατηγικές.

Το μοναδικό σημείο που προς ώρας μοιάζει αδιαπραγμάτευτο είναι αυτό που πονάει τις ομάδες και τους διοργανωτές περισσότερο από κάθε άλλο: το κεκλεισμένων των θυρών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!