Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: LIVE TV η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
[Gazzetta]: LIVE TV η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

[Gazzetta]: LIVE TV η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος αποτύπωσε με πλήρη σαφήνεια την κατάσταση στην ομάδα καθώς μίλησε για την ανάγκη εσόδων τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ αλλά και την ευθύνη όλων των φίλων της ομάδας στην υποστήριξη της νέας προσπάθειας.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, σύγκρινε τις περσινές συνθήκες με τις αντίστοιχες φετινές: «Πέρυσι είχαμε μια τραγική χρονιά τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Πιστεύω ότι το σήμερα είναι καλύτερο για το αύριο γιατί έχω πολλά ερωτήματα για το αύριο. Οι κ. κ Χατζόπουλος Τριλυράκης ήρθαν στον ΠΑΟΚ σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι βέβαια έχουν χρόνια παρουσία στην ομάδα. Πέρυσι αποκτήσαμε διοίκηση στις 11 Σεπτεμβρίου, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, χωρίς προγραμματισμό. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η ομάδα είναι στη 17η μέρα προετοιμασίας και πιστεύω ότι όλα βαίνουν καλώς. Φέτος οι συγκυρίες δεν είναι με το μέρος μας, καθώς είμαστε από τις ομάδες που πλήττονται από την απουσία του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε μια μεγάλη οικονομική βοήθεια. Δεν ξέρουμε πώς θα παίξουμε στις 10 Οκτωβρίου. Θα μας λείψει η δυναμική του κόσμου αλλά και τα έσοδα».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που πρόκειται να υπογραφεί και υποστήριξε ότι… «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έκαναν μια ενέργεια, θέλουν να σπάσουν το συμβόλαιο με την COSMOTE και να πάρουν χρήματα κατά 20% λιγότερα. Από του χρόνου θα αλλάξουν δεδομένα. Το δεχθήκαμε, είναι ένα ζήτημα το οποίο θα μας απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα και αποφάσεις θα ληφθούν αναλόγως των συναντήσεων που θα γίνουν με την ΕΡΤ».

«ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ»

Ο Θανάσης Χατζόπουλος περιέγραψε με λεπτομέρειες την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τους λόγους της δικής του εμπλοκής: «Μετά την περσινή καταστροφική χρονιά, η φετινή προβλεπόταν ακόμη χειρότερη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!