Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λιονέλ Μέσι: «Η ανισότητα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας»
[Gazzetta]: Λιονέλ Μέσι: «Η ανισότητα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας»

[Gazzetta]: Λιονέλ Μέσι: «Η ανισότητα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας»

Ο Λιονέλ Μέσι, με την ιδιότητα του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής, μίλησε για τα προβλήματα της κοινωνίας, ξεκαθαρίζοντας ότι, ειδικά στην διάρκεια της πανδημίας, «είναι απαραίτητο» να έχουν πρόσβαση σε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τροφή, όσοι έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ο Λιονέλ Μέσι έχει βοηθήσει σημαντικά, με δωρεές σε νοσοκομεία και οργανισμούς που καταπολεμούν τον ιό Covid-19. Και, με την ιδιότητα του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για τα προβλήματα που μαστίζουν την σύγχρονη κοινωνία.

«Η ανισότητα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση σε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όσοι έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη» επισήμανε ο Μέσι, σε συνέντευξή του.

«Με κάνει βαθύτατα περήφανο η εμπλοκή ανθρώπων που βοηθούν σε μαγειρεία της Αργεντινής, ακόμα και σε τόσο δύσκολες εποχές όπως αυτές που ζούμε» πρόσθεσε ο Μέσι, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα τα τρόπαια που θα κατακτηθούν φέτος, θα έπρεπε να αφιερωθούν σε όλους τους ανθρώπους που βοηθούν με αυτόν τον τρόπο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!