Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος πήγε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου»
[Gazzetta]: Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος πήγε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου»

[Gazzetta]: Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος πήγε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και πρότεινε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως πρόσωπο κοινής αποδοχής για διοίκηση πρωτοδικείου στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας πως πρέπει να γίνουν εκλογές στις 10 Απριλίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Προμηθέας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 29/3 με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την αναβολή των εκλογών για τις 23/5 και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, αποκάλυψε πως «ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήθελε να συνεχίσει με διοίκηση Πρωτοδικείου εν κρυπτώ», κάτι που τελικά απετράπη σήμερα το πρωί και πρότεινε πρόσωπο κοινής αποδοχής (σ.σ. Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Κωστή Ζομπανάκη) για διοίκηση πρωτοδικείου από όλα τα ψηφοδέλτια και να πάει η ΕΟΚ σε εκλογές στις 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα το πρωί, κάποια σωματεία προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο εν κρυπτώ, συμφωνούντες με δικηγόρο ΕΟΚ για να ζητήσουν διοίκηση Πρωτοδικείου! Σήμερα στις 10 η ώρα! Στις 10 είχε οριστεί αυτή η δίκη για διοίκηση Πρωτοδικείου. Όριζαν για διοίκηση τους ίδιους τους εαυτούς τους! Ξανά πρόεδρος ο Βασικακόπουλος στη διοίκηση πρωτοδικείου! Ήθελε να συνεχίσει με διοίκησή Πρωτοδικείου εν κρυπτώ! Πήγαν εν κρυπτώ να υποκλέψουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου! Ευτυχώς αυτό αποφεύχθηκε! Κάναμε παρέμβαση και πήρε αναβολή η διοίκηση Πρωτοδικείου που ήθελε να επιβάλει ο Βασιλακόπουλος με πρόεδρο τον εαυτό του! Σήμερα με τον δικηγόρο του πήγε να πάρει τη διοίκηση Πρωτοδικείου»!

«Γιαννάκης ή Ζομπανάκης ως πρόσωπο κοινής αποδοχής»

Ακολούθως έκανε την δική του πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προτείνω δημοσίως σε όλους, και στους συνυποψηφίους μου! Όπως και όλα τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ., να πάμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής να πάμε στην επόμενη μέρα με μοναδικό στόχο, η προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές! Ήταν εκεί παρών, πέραν από τον δικηγόρο μου και ο δικηγόρος του κυρίου Φασούλα, τον εμποδίσαμε! Πρέπει να πάμε μονιασμένοι, θα μιλήσω με τον κύριο Φασούλα και τον κύριο Παπανικολάου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!