Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λιόλιος: «Η ΕΟΚ να προτείνει στην Πολιτεία χάρτη επαναλειτουργίας των ακαδημιών»
[Gazzetta]: Λιόλιος: «Η ΕΟΚ να προτείνει στην Πολιτεία χάρτη επαναλειτουργίας των ακαδημιών»

[Gazzetta]: Λιόλιος: «Η ΕΟΚ να προτείνει στην Πολιτεία χάρτη επαναλειτουργίας των ακαδημιών»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία των ακαδημιών του μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για την ανάγκη να επιστρέψουν στη δράση οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών και ζήτησε από την ΕΟΚ να αναλάβει δράση.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου προέδρου στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ:

«Με ιδιαίτερη χαρά, πληροφορηθήκαμε το σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας για την επιστροφή από 1η Φεβρουαρίου των μαθητών γυμνασίων και λυκείων στον φυσικό τους χώρο, αυτόν του σχολείου.

Μας γεμίζει όλους δύναμη, ότι σιγά σιγά, με μικρές νίκες σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας, επιστρέφουμε με μικρά αλλά σταθερά βήματα, στη ζωή όπως την γνωρίζαμε. Πάντοτε με προσοχή, πάντοτε σε επιφυλακή, με πλήρη γνώση του τι διακυβεύεται.

Όπως σε κάθε φάση της πανδημίας, έτσι και τώρα, κάθε αλλαγή που εφαρμόζεται, συνεπάγεται συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Ένα εξ αυτών των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, είναι οι αθλητικές και άλλες δραστηριότητες των μαθητών που λαμβάνουν χώρα στο σχολικό περιβάλλον, να γίνονται σε σταθερές ομάδες.

Η συνθήκη αυτή όπως γνωρίζουμε όλοι, είναι ο ορισμός λειτουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων, καθώς πάντοτε οι νεαροί αθλητές εντάσσονται σε ένα τμήμα, που παραμένει σταθερό για όλη τη χρονιά, με αποτέλεσμα να εκμηδενίζεται ο κίνδυνος διασποράς του ιού μεταξύ των αθλητών.

Σε πλήρη αντιστοιχία με το προφανές επιχείρημα του Υπουργείου ότι η πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει την εκπαίδευση των παιδιών, το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!