Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Λιόλιος: «Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια»
[Gazzetta]: Λιόλιος: «Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια»

[Gazzetta]: Λιόλιος: «Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια»

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, «Δώσε Πάσα», εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ζητάει άμεσα τη διεξαγωγή εκλογών.

Οι εξελίξεις στο θέμα των εκλογών της ΕΟΚ είναι ραγδαίες! Η αστυνομία προχώρησε στην αναβολή τους , η ΕΟΚ επιμένει ότι θα διεξαχθούν και η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, ζητάει τη διεξαγωγή των εκλογών άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλα τα σωματεία από κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδα είχαν παραμερίσει δουλειές και υποχρεώσεις, κανονίζοντας να ταξιδέψουν από όλη την ελληνική επικράτεια προς την Αθήνα και από κοινού με τα σωματεία της Αττικής, αδημονούσαν να ψηφίσουν την Κυριακή τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ ώστε να αλλάξει σελίδα το άθλημα και να πάμε από το χθες στο αύριο, από το παλιό στο καινούριο.

Βλέποντας όμως κάποιοι το κύμα μαζικής προσέλευσης στην κάλπη σκαρφίστηκαν τεχνάσματα με συγκεντρώσεις οπαδών «εντελώς συμπτωματικά» την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, ενώ είχαν προϋπάρξει προσπάθειες άλλων υποψηφίων να ακυρωθούν με κάθε τρόπο οι εκλογές.

Κανείς από όλους αυτούς όμως δεν σκέφτηκε τα ταλαιπωρημένα από την προσμονή σωματεία και τους απελπισμένους παράγοντες που ζητούν εναγωνίως να γυρίσουμε σελίδα, γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζονται. Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είχαν μπει στα παπούτσια τους, ποτέ δεν ένιωσαν τις αγωνίες τους, ποτέ δεν ασχολήθηκαν μαζί τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!