Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η Kymco ανεβάζει ταχύτητα στο νέο της site
[Gazzetta]: Η Kymco ανεβάζει ταχύτητα στο νέο της site

[Gazzetta]: Η Kymco ανεβάζει ταχύτητα στο νέο της site

Πολύ πιο φιλικό στις φορητές συσκευές, σύγχρονο, ταχύ και εύχρηστο, το site της Kymco άλλαξε για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η Kymco δημιουργεί κορυφαία scooter υψηλής απόδοσης και αισθητικής, με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκλρο τον κόσμο. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου αναβάτη, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την πρακτικότητα, την τεχνολογία και την ευκολία σε κάθε διαδρομή. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά βασίστηκε για να δημιουργήσει και το νέο της website.

Πλέον, στο ανανεωμένο και πλήρως mobilefriendly, kymco.gr οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης. Οι σελίδες των μοντέλων διαθέτουν μεγάλες και πλούσιες αναλυτικές παρουσιάσεις, πλαισιωμένες από διαδραστικά στοιχεία και multimedia υλικά.

Ο κάθε χρήστης βρίσκει άμεσα και εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, ενώ σε κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το κάθε μοντέλο, τα οποία και μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή του. Αξιοσημείωτο είναι πως πλέον οι χρήστες μπορούν μέσω του website να κλείσουν εύκολα και γρήγορα service για το scooter τους, την ημέρα και ώρα που τους βολεύει.

Φυσικά, από το website δεν λείπουν και τα νέα της Kymco, ο αναλυτικός τιμοκατάλογος, μία πλήρης γκάμα με γνήσια ανταλλακτικά, αλλά και το section του TestRide It, μέσω του οποίου η Kymco σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το scooter της επιλογής σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!