Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: «Κορυφή» στα μάτια των πελατών της η Peugeot
[Gazzetta]: «Κορυφή» στα μάτια των πελατών της η Peugeot

[Gazzetta]: «Κορυφή» στα μάτια των πελατών της η Peugeot

Η Peugeot είναι η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των Γάλλων πολιτών, όπως αποκαλύφθηκε από μια έρευνα της YouGov στη Γαλλία.

Τα τελευταία χρόνια η Peugeot δρέπει δάφνες σχετικά με την ποιότητα και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της, αλλά και την εταιρική της εικόνα. Σχετικές έρευνες με ερωτώμενους τους ίδιους τους καταναλωτές, φέρνουν τη γαλλική μάρκα στην κορυφή. Αυτό, φυσικά, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Η Peugeot επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην ποιότητα κατασκευής και υλικών των μοντέλων της, προσδίδοντάς τους μια premium αύρα. Αυτή η προσπάθεια έχει πλέον αντίκτυπο και στην αντίληψη των ίδιων των οδηγών, όπως δείχνουν οι έρευνες ποιότητας, αξιοπιστίας αλλά και εικόνας της μάρκας, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Η πιο πρόσφατη διάκριση

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Γαλλία από τη YouGov, η Peugeot είναι η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των Γάλλων πολιτών ξεπερνώντας κατά πολύ τους Γερμανούς κατασκευαστές.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ των πελατών της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και διεξήχθη σε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα Γάλλων πολιτών και για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον Ιούλιο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2020.

Η YouGov είναι μία διεθνής εταιρία έρευνας αγοράς η οποία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με παρουσία σε 21 χώρες και δυνατότητα επικοινωνίας με μια βάση 9.000.000 πολιτών, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα έρευνας παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!