Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κωπηλασία: Υποψήφιος για τις εκλογές ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Μούγιος
[Gazzetta]: Κωπηλασία: Υποψήφιος για τις εκλογές ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Μούγιος

[Gazzetta]: Κωπηλασία: Υποψήφιος για τις εκλογές ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Μούγιος

Με επιστολή του προς τα σωματεία κωπηλασίας ο “ασημένιος” Ολυμπιονίκης του 2008 Δημήτρης Μούγιος γνωστοποίησε την απόφαση του να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΚΟΦΝΣ.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Μούγιου:

«Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο (και όχι μόνο) καιρό στον χώρο της κωπηλασίας, νοιώθω την ανάγκη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, να συμβάλλω στην πρόοδο για την ανάδειξη του αθλήματος μας.

Ως Ολυμπιονίκης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και ως μέλος ενός «μικρού» σωματείου, του Ναυτικού Ομίλου Πόρου & Τροιζηνίας , έχω σφαιρική γνώση και γνώμη για τα τεκταινόμενα της ελληνικής κωπηλάσιας και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού . Επίσης από το 2020 είμαι μέλος του προγράμματος της ΓΓΑ «Ζήσε Αθλητικά» με σκοπό την ανάδειξη του αθλητισμού με δράσεις σε όλη τη χώρα .

Μετά από σκέψη πολλών ημερών και παρότρυνση φίλων, αποφάσισα να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος (τονίζω το ανεξάρτητος) στις εκλογές της ΕΚΟΦΝΣ για να διεκδικήσω μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο. Θα ήθελα να διεκδικήσω επίσης τη θέση του αντιπροσώπου της κωπηλασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Βασική μου τοποθέτηση είναι ότι η κωπηλασία δεν είναι μόνο η εθνική ομάδα. Κωπηλασία είναι όλα τα σωματεία σε όλη τη χώρα, που καλλιεργούν το άθλημα .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!