Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κόντρα σε όλους και η ευκαιρία ζωής του Πανιωνίου
[Gazzetta]: Κόντρα σε όλους και η ευκαιρία ζωής του Πανιωνίου

[Gazzetta]: Κόντρα σε όλους και η ευκαιρία ζωής του Πανιωνίου

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τις νέες ομορφιές που συνάντησε ο Πανιώνιος στην Γ’ Εθνική, ενώ στέκεται στο πως ο σύλλογος θα έχει μια τελευταία ευκαιρία ζωής εφόσον περάσει η τροπολογία με την μεταβίβαση των χρεών του Δημοσίου στα φυσικά πρόσωπα.

Αν θεωρήσουμε ως βασικό στοιχείο για το αν είναι κάποιος ενηλικας τον αριθμό που γράφει στην ταυτότητα τότε αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα πρέπει να παίρνουν άδεια από τους γονείς τους για οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα. Αν όμως πάρουμε ως βασικό κριτήριο για την «ενηλικωσή» τους στα παιδιά το τι κάνουν μέσα στο γήπεδο, την ψυχή που καταθέτουν, την άρνηση να χάσουν, τον χαρακτήρα που βγάζουν παρά τις περίεργες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν κάθε αγωνιστική, τότε τα παιδιά αυτά είναι Μαθουσάλες!

Για την πλειοψηφία του κόσμου η Γ’ Εθνική είναι μια ερασιτεχνική κατηγορία η οποία είναι εντελώς αδιάφορη, χωρίς καμία αίγλη. Με τον Πανιώνιο να ξεκινάει τη νέα του προσπάθεια αναγέννησης από την συγκεκριμένη κατηγορία και όσο ο χρόνος περνάει μαθαίνεις πράγματα, βιώνεις καταστάσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Καταστάσεις που άλλες ομάδες οι οποίες δεν έχουν την δυναμική και την ιστορία του Πανιωνίου δεν θα κατάφερναν να τις ξεπεράσουν. Οι «κυανέρυθροι» εδώ και δύο-τρεις μήνες δέχονται ανηλεή πόλεμο με στόχο να μην καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!