Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα κοντά τον προπονητή μου, αλλά και έτσι η προετοιμασία πηγαίνει καλά»
[Gazzetta]: Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα κοντά τον προπονητή μου, αλλά και έτσι η προετοιμασία πηγαίνει καλά»

[Gazzetta]: Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα κοντά τον προπονητή μου, αλλά και έτσι η προετοιμασία πηγαίνει καλά»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει στην Ελλάδα την προετοιμασία της χωρίς τον προπονητή της, Στιβ Ρίπον που βρίσκεται στην Φινλανδία και σε δηλώσεις της τονίζει πως παρά τις δυσκολίες όλα πάνε μια χαρά.

Στην Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, με την ελπίδα πως σύντομα θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Φινλανδία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή της Στιβ Ρίπον.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μέχρι να μπορέσει να ταξιδεύσει, συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως μέσω επικοινωνία με τον προπονητή της.

Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού σημείωσε: «Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι τέτοια και δεν επιτρέπει ούτε εμείς να ταξιδέψουμε στην Φινλανδία, αλλά ούτε κι εκείνος να έρθει στην Ελλάδα, προσαρμοζόμαστε. Τις ημέρες που έχω άλματα είμαστε σε επαφή με βιντεοκλήση, προκειμένου να βλέπει επιτόπου τα άλματα και να με διορθώνει την ίδια στιγμή. Σίγουρα θα ήθελα να έχω τον προπονητή μου κοντά, ωστόσο μπορώ να πω πως μέχρι τώρα η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά».

Εν συνεχεία η Κυριακοπούλου, που στοχεύει σε συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού όσο και το Παγκόσμιο, αν και εφόσον διεξαχθούν και νωρίτερα να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!