Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Η Kia ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια μοντέλα παραγωγής στην Ευρώπη
[Gazzetta]: Η Kia ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια μοντέλα παραγωγής στην Ευρώπη

[Gazzetta]: Η Kia ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια μοντέλα παραγωγής στην Ευρώπη

Σε μόλις 15 χρόνια, το εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας στη Žilina της Σλοβακίας έχει κατασκευάσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα Kia

Το βραβευμένο εργοστάσιο παραγωγής της Kia στην Σλοβακία σημείωσε ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της μάρκας ξεπερνώντας τα τέσσερα εκατομμύρια αυτοκίνητα. Το υπ’ αριθμόν 4.000.000 αυτοκίνητο ήταν ένα Kia Sportage.

Η ευρωπαϊκή βάση της Kia κοντά στη Žilina της Σλοβακίας, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή της το 2006 και λειτούργησε ως εφαλτήριο για την επέκταση της Kia σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα πρώτα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στην Kia Σλοβακίας ήταν εκδόσεις της γκάμας του Kia Ceed – μια σειρά μοντέλων που συνεχίζει να σχεδιάζεται, να κατασκευάζεται και να παράγεται στην Ευρώπη, ειδικά για να προσελκύσει τους ευρωπαίους πελάτες. Η γκάμα του Ceed παρουσιάστηκε και συνδυάστηκε με την κορυφαία επταετή εγγύηση της Kia ανατρέποντας τα δεδομένα απέναντι στον ανταγωνισμό της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η εντυπωσιακή άνοδος

Η Kia Σλοβακίας κατασκεύασε το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο το 2012 και κάθε τρία χρόνια από τότε έχει προσθέσει εκατομμύρια οχήματα στην παραγωγή. Πλέον, 15 χρόνια αργότερα, τέσσερα εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής συνολικού μήκους 7,5 χιλιομέτρων με δυνατότητα παραγωγής οκτώ διαφορετικών μοντέλων. Επί του παρόντος από αυτή τη γραμμή βγαίνει όλη η γκάμα του Ceed, η οποία αποτελείται από τις εκδόσεις Ceed, Ceed GT, Ceed Sportswagon, ProCeed, XCeed, καθώς και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις τόσο των Ceed Sportswagon όσο και των XCeed.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!