Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Κέρκης Μαραθόκαμπου: Πορεία για την κορυφή!
[Gazzetta]: Κέρκης Μαραθόκαμπου: Πορεία για την κορυφή!

[Gazzetta]: Κέρκης Μαραθόκαμπου: Πορεία για την κορυφή!

Η καρδιά του βόλεϊ της Σάμου χτυπάει δυνατά με τον Κέρκη να είναι έτοιμος να παλέψει για την άνοδο στην Volley League με τους ανθρώπους της ομάδας του Μαραθόκαμπου να μας μιλάνε γι’ αυτή την προσπάθεια.

Η ομάδα είχε συμπληρώσει 15 ολόκληρα χρόνια σε αδράνεια. Τότε, βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι με ένα απλό όραμα: να ενώσουν τη Σάμο γύρω από μία ομάδα, να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και να κάνουν την καλύτερη «διαφήμιση» για το νησί. «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι Σαμιώτες είμαστε πολύ τοπικιστές», λέει ο γενικός αρχηγός Μανώλης Ελένης. Όχι με την ευρεία έννοια για ολόκληρο το νησί, αλλά για το κάθε χωριό. Είναι ένας από τους ανθρώπους που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή, όταν το 2014 ξεκίνησε η νέα πορεία του Κέρκη Μαραθόκαμπου Σάμου, που φιλοδοξεί να βρεθεί σύντομα ανάμεσα στους κορυφαίους.

Μία παρέα πρώην μπαρουτοκαπνισμένων παικτών βρέθηκε μαζί και αποφάσισαν όλοι τους να επιστρέψουν και να παίξουν ξανά για το χωριό τους, τον Μαραθόκαμπο. Το ξεκίνημα από το μηδέν είναι πάντα δύσκολη υπόθεση. Δεν υπήρχε καμία βάση να πατήσουν. «Όλο αυτό ξεκίνησε σαν παρέα», είπε ο Θανάσης Πανούσος, που επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του έπειτα από μεγάλη καριέρα, που τον έφερε στην Εθνική ομάδα και στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!