Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τι κερδίζει το ποδόσφαιρο όταν η Εθνική ξαναγίνεται Ομάδα
[Gazzetta]: Τι κερδίζει το ποδόσφαιρο όταν η Εθνική ξαναγίνεται Ομάδα

[Gazzetta]: Τι κερδίζει το ποδόσφαιρο όταν η Εθνική ξαναγίνεται Ομάδα

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το ελληνικό πρωτάθλημα που «εξάγει» και πουλάει ποδοσφαιριστές σε τιμές που δεν του «αξίζουν», και για τις υπεραξίες που μεγαλώνουν χάρη – και – στο «σουλούπωμα» της Εθνικής.

Στη διάρκεια του πιο δύσκολου και «ανασφαλούς» καλοκαιριού στη σύγχρονη ιστορία της ποδοσφαιρικής αγοράς παγκοσμίως, ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής γίνεται η μόνη – ως στιγμής – μεταγραφή της Πρωταθλήτριας Αγγλίας Λίβερπουλ. Στο ίδιο καλοκαίρι, την ίδια περίοδο, ένας άλλος Ελληνας ποδοσφαιριστής γίνεται η μεγαλύτερη πώληση που έχει κάνει ένας σύλλογος του βεληνεκούς της ΑΕΚ, και μεταγράφεται στην Πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ. Σε αυτό το καλοκαίρι ακόμη ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι μεταγράφεται σε έναν σύλλογο της Bundesliga, την Κολωνία, κι ακόμη ένας παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος μιας σειράς σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων. Μήπως αυτό το καλοκαίρι προσπαθεί κάτι να μας πει, δηλαδή προσπαθεί κάτι να πει προς το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο;

Ο Κώστας Τσιμίκας έμοιαζε με εξαίρεση. Ερχονται όμως ο Βασίλης Μπάρκας, ο Δημήτρης Λημνιός και ο Δημήτρης Γιαννούλης για να σχηματίσουν μια τετράδα της «20+» γενιάς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πωλούνται, ή σε κάθε περίπτωση «αναγκάζουν» ευρωπαϊκούς συλλόγους να προσφέρουν καλά λεφτά για να τους αγοράσουν σε μια εποχή που οι σύλλογοι δεν ξοδεύουν αλόγιστα διότι έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!