Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Kελεσίδου, Παυλακάκης και Κουκοδήμος στην 11άδα της Αναγέννησης του στίβου
[Gazzetta]: Kελεσίδου, Παυλακάκης και Κουκοδήμος στην 11άδα της Αναγέννησης του στίβου

[Gazzetta]: Kελεσίδου, Παυλακάκης και Κουκοδήμος στην 11άδα της Αναγέννησης του στίβου

Διακεκριμένα μέλη της οικογένειας του στίβου, κορυφαίοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, επίλεκτα διοικητικά στελέχη του αθλητισμού αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, συγκροτούν την 11μελή Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της «Αναγέννησης», η οποία ανακοινώνεται σήμερα επισήμως και θα είναι το συντονιστικό όργανο προετοιμασίας της παράταξης για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Η «Αναγέννηση» ιδρύθηκε τον Μάιο του 2020 ως μια Κίνηση που έχει στόχο την ανάληψη της ηγεσίας στον ΣΕΓΑΣ και έχει οικουμενικό χαρακτήρα καθώς εκφράζει όλες τις τάσεις του Κλασικού Αθλητισμού. Συγκροτήθηκε από άτομα που μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διοικητική μετάβαση της ομοσπονδίας στη νέα εποχή όπως προβλέπει και ο αθλητικός νόμος. Επιδίωξη όλων είναι να υλοποιήσουν ένα νέο σχέδιο για την ομοσπονδία, τα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον χώρο του αθλητισμού.

Τα ονόματα των μελών της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της «Αναγέννησης» από μόνα τους μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό στίβο, καθώς είναι άτομα με κύρος και εμβέλεια, άτομα βγαλμένα μέσα από τον χώρο του κλασικού αθλητισμού και που γνωρίζουν καλά πως πρέπει να κινηθούν για να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας των πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές για την ανάπτυξη του αθλήματος. Γι αυτό και όλες οι πρωτοβουλίες που παίρνει η Κίνηση έως τώρα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!